Είμαστε η Fabricart!

Μια παρέα, πολύ μεράκι, μερικές εκατοντάδες freddo espresso μέτρια με μαύρη ζάχαρη, δεκάδες μέτρα υφάσματος για δοκιμές και σκληρή δουλειά.

Κάπως έτσι ξεκίνησε η fabricart.


Κατασκευάζουμε πίνακες εκτυπωμένους σε καμβά υψηλής ποιότητας, χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην ψηφιακή εκτύπωση.


Τα μελάνια μας προσφέρουν εξαιρετικά ζωντανά χρώματα, είναι πλήρως οικολογικά καθώς είναι μελάνια νερού, πλήρως άοσμα και με πολύ υψηλή αντοχή στο πέρασμα του χρόνου.

Κανείς δεν είναι τέλειος…

Έτσι λέγαμε και εμείς. Όμως, η λέξη που ακούμε πιο συχνά από όσους βλέπουν τους πίνακές μας, είναι: “τέλειος”. Μήπως να αναθεωρήσουμε;

Ας μιλήσουμε λίγο σοβαρά. Έχουμε επενδύσει πολύ κόπο και χρόνο στο να πετύχουμε το τέλειο αποτέλεσμα. Οι πρώτες ύλες μας έχουν συγκεκριμένες προδιαγραφές, έχουν υποστεί ακραίες δοκιμές αντοχής και είμαστε συνεχώς σε αναζήτηση νέων, ακόμα καλύτερων υλικών και τεχνικών. Η ποιότητα που προσφέρουμε είναι μια από τις ανώτερες που υπάρχουν στην αγορά. Όλοι οι πίνακες περνάνε από ενδελεχή ποιοτικό έλεγχο και αν υπάρχει το παραμικρό ψεγάδι καταστρέφονται και ξαναφτιάχνονται. Δεν θα πουλάγαμε ποτέ κάτι που δε θα αγοράζαμε κι εμείς σαν πελάτες.

You don’t take a photograph, you make it.

— ANSEL ADAMNS